dinsdag 27 oktober 2020

Lutten is een kern in de gemeente Hardenberg. Het is een streekdorp. Met haar ligging in het mooie en natuurrijke Vechtdal en het Reestdal, heeft de gemeente Hardenberg genoeg te bieden op het gebied van recreatie en natuur.

Het Vechtdal biedt ruimte en rust, fraaie brinkdorpen, houtwallen, akkers, bossen en heide. Het Reestdal is een schitterend en mysterieus stukje natuur op de grens van Overijssel en Drenthe. Het riviertje de Reest kronkelt zich een weg door dit unieke natuurgebied. Het ongeschonden karakter en de rust die hier te vinden is, maken het Reestdal tot een ideaal fiets- en wandelgebied. De plaatsen Hardenberg, Slagharen, de mooie brinkdorpen Rheeze, Ommen en Gramsbergen zijn gelegen op fietsafstand. Ook een fietstochtje naar Duitsland behoort tot de mogelijkheden. Verder is er genoeg ruimte om bijvoorbeeld te vissen en te kano├źn.

3luik

In de zomermaanden is er binnen de gemeente Hardenberg een zeer groot en royaal aanbod aan toeristische activiteiten. Wanneer u er even een weekendje of midweek tussenuit wilt of bent u een bedrijfsmatige gast, ons overnachtingsadres is een prima uitvalsbasis.

Het attractiepark Slagharen ligt op een steenworp afstand van B&B Hof van Lutten.
Onze Bed&Breakfast ligt 1,5 km van het attractiepark verwijderd. Fietsen kunt u eventueel bij ons lenen.

download

Houdt u van winkelen?
In de nabijheid van Lutten liggen de plaatsen Dedemsvaart, Hardenberg en Hoogeveen.

 

www.stadhardenberg.nl


Designed by Per4meR